Nog f*n körde vi allt...

Inför matchen mot Sollefteå tycktes det som om min keeper-kompis Malin behövde en liten sjävförtroende-boost så jag tyckte det då var hög tid å plocka fram min poetiska sida, en sida som inte alltför ofta får se dagens ljus men när den väl gör det så blire det bara sååå bra! För man kan väl inte kalla en 4-13 seger på bortaplan med flera spelare borta en misslyckad insats? Jag anser då alltså att min dikt fyllde sin funktion och därför så har jag såklart en stor del i segern..Eller hur?:P Här kommer då den omtalade dikten som först å främst är dedikerad till Malin #92 men även resten av laget! :)

Lovely! and straight from the heart :)
Back to the game då, matchen vanns alltså med 4-13. Efter att vi tydligen gjort en typisk B/A-grej och inte vart riktig på G i första perioden stod det då 3-3, i den andra däremot så rycker vi ifrån rejält och leder med bekväma 4-10 inför sista där vi går in och trycker dit 3 kassar till. Nice! Andra ryck har Roosen gjort då hon denna match tar två st U2or och leder nu interna-busligan med 10 uvisningsminuter, på andra plats finner vi Fia Nyström med 6 minuter. Tror Roosen går mot seger där faktiskt. Om nu inte Vickan tänker ta å bli en riktig bad guy och ta en massa utvisningar som hon gjorde mot Ankars förra helgen? Okej det var bara en men nånstans ska det börjas!;P
Härnäst vankas match mot Brunflo på söndag, ett lag vi har revanch att kräva av, sedan den sura förlusten borta då vi låg under med 5-0 men kom ikapp till 5-4 i tredje men där tog de stopp. Brunflo spelar tufft men sjysst, så räkna med en fysisk,tight match där allt kan hända. Men innan dess har vi fyspass att se fram emot på onsdag, och en innebandyträning i Alftatown på torsdag! =)