Säsongen i stort från min synvinkel.

Jaha då var det dags för mig att ta över tangentbordet då under en vecka för bloggandet. Undrar vad jag skall ha för infallsvinkel på det hela då?

Tror jag inleder i egenskap av ordförande faktiskt och summerar och ser framåt på en och samma gång.

Den här säsongen har inneburit en hel del nyheter för alla inblandade parter, allting har gått enormt fort, från det vi satt i en första träff och dryfta tankar i början av april till att föreningen är bildad knappt tre veckor senare, ordna allt praktiskt och framför allt få ihop ett lag av det hela som sedan skall prestera på banan.

Det sistnämnda tycker jag att resultaten får tala själv för, vi kan dela upp säsongen i små korta delmål. Först se till att få ihop ett lag till seriepremiär, det lyckades ju väldigt bra om man ser till den matchen.

Sedan nästa delmål att då ta sig till ”slutspelsserien”. Detta lyckades också med råge, vilket gjorde att vi kunde gå in där med bra förutsättningar. Nåja, kan ju inte vara nöjd där utan då är det dags för nästa delmål, att ta sig till kvalet. Det målet är också uppnått nu. Då återstår det egentligen bara två sportsliga delmål denna säsong. Det första är såklart att göra ett så bra kval som möjligt och det andra är att nu är det väl äntligen dags att vinna Lövet Cup?

 

Kvalet då, vad kan hända då? Tittar lite i spåkulan och gissar vad jag tror om den närmaste månaden. Just nu ligger vi trea och skulle vi stanna där så innebär det en hemmamatch mot Kalix den 21 mars (glad vi slipper den resan) och sedan en bortamatch helgen efter mot IBF Dalen. En tuff lottning men skulle vara inspirerande att möta lag som vi aldrig mött på förut. Skulle vi sluta tvåa så väntar en hemmamatch mot högst troligt Gävle GIK den 21 mars och sedan en bortamatch helgen efter mot Alunda, personligen känns den gruppen som knivskarp vid en första anblick, men samtidigt så är det lag som man har bättre koll på än de längre upp i norr. Slutligen om vi skulle vinna serien (kryss i Sundsvallsderbyt och vi vinner sista seriematchen) så väntar troligtvis en match borta mot Forsby helgen 20-21 mars för att sedan vila en helg och avsluta hemma mot IBF Falun Ungdom på långfredagen. Även det en stentuff grupp.

Så oavsett vilken kvalgrupp vi hamnar i så är det som sagt stentufft motstånd, men vi kan gå in i detta kval med en mycket positiv säsong så långt i ryggen vilket känns mycket betryggande.

 

Detta får vara allt för den här gången men återkommer någon mer gång under veckan med fler saker.

 

Mvh

Pecka


Kommentarer
Postat av: Roos

Jag håller med om Lövet Cup! I år är det väl dags att vinna den:)

2010-03-09 @ 17:43:56
URL: http://lasayo.blogg.se/
Postat av: Ida

Hoppas att ni får möta Forsby, då kommer jag och kollar! :)

2010-03-09 @ 19:01:27
URL: http://idaleek.blogspot.com
Postat av: Pecka

Ja då har du nära Ida. Avgörs av resultaten på slutet i den serien vilka vi i såfall kan få möta där.

2010-03-09 @ 21:07:31
Postat av: Sigge

Va kul Leeken att du har tittat in på våran blogg!

Hoppas allt är bra!

Å självklart måste Lövet vara en given grej i år, va in på deras hemsida nu, men det är fortfarande inte klart med datum.

Bra summerat Pecka! :)

2010-03-10 @ 08:39:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0